Миљан и Љубан

Познати боксер: Како је отац браће Хофман говорио и њима

  • Извор: Курир
  • 11.11.2023. 13:36

Браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић ухапшени су јуче у једном ресторану у Београду.

Како Курир незванично сазнаје, хапшење су извели СБПОК и УКП по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду. За њих је шира јавност први пут чула прије неколико година када се у медијима појавила вијест да их се њихов отац иначе познати бивши боксер Миодраг Видовић, звани Мишко Хофман, одрекао због тога што су "из спорта отишли у криминал".

Браћа Хофман су тада гостовали на ТВ Хепи, као и њихов отац који је рекао да су се ухватили лошег друштва и бацили у криминал умјесто да студирају.

Објављен још један снимак хапшења Хофмана: Летјеле столице

Објављен још један снимак хапшења Хофмана: Летјеле столице

"Истина је да су отели човјека, они су на потјерници, они немају емпатију, пуни су себе, Миљан посебно. Он се тукао са мном, он има кривичних дјела. Љубан и још неки дечко из Лознице су киндаповали једног преваранта, који је био мој инсајдер и који их је пратио, одвели су га у моју викендицу на Дрину и ваљда су га малтретирали, мој друг каже ја сам чуо јауке, они су га изгледа мало притегли“, рекао је, између осталог, прије четири године отац ухапшене браће, који је своје синове тада назвао кукавицама.

Он је тада навео да се одриче својих синова.

"Ја се одричем својих синова и сву своју покретну имовину дајем институту у Београду“, рекао је.

Браћа Хофман ухапшена су јуче у Београду, а како је саопштио МУП, они су се доводе у везу са објављеним снимцима на друштвеним мрежама узнемирујуће садржине, у којима се виде насиље и пријетње.

Одређено им је задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени у надлежно тужилаштво.

Браћа Хофман у фокусу су јавности посљедњих дана пошто су се на друштвеним мрежама појавили видео снимци на којима се види како малтретирају људе и говоре како "рекетирају пола Београда".

Судећи по друштвеним мрежама блиски су пријатељи са Мирком Шијаном, сином познате пјевачице Гоце Божиновске, а били су добри и са брутално ликвидираним Луком Перенчевићем на Бањици.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Мућке (12+) (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 13:10 Досије (Р)

    Досије (Р)