ОЈТ

Предложен притвор ухапшеној шесторки у Добоју

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2024. 15:25

Окружно јавно тужилаштво у Добоју данас је предложило притвор Окружном суду за К.Д., П.Н.,С.Д.,М.С., Н.Ђ. и Л.С. који су јуче ухапшени након што је код њих пронађена дрога и аутоматска пушка.

Четири особе се сумњиче и за обљубу над најмање двије малољетнице, млађе од 15 година.

"Окружно јавно тужилаштво у Добоју дана 18.10.2024.године поднијело је Окружном суду у Добоју приједлог за одређивање мјере притвора против осумњичених К.Д., П.Н.,С.Д.,М.С., Н.Ђ. и Л.С. сви са подручја града Добоја, због постојања основане сумње да су починили кривична дјела  и то К.Д. кривично дјело Омогућавање уживања опојних дрога и Обљуба с дјететом млађим од петнаест година, П.Н. два кривична дјела Обљуба с дјететом млађим од петнаест година, С.Д.  Обљуба с дјететом млађим од петнаест година, М.С. Омогућавање уживања опојних дрога, Н.Ђ. продужено кривично дјело Омогућавање уживања опојних дрога и Обљуба с дјететом млађим од петнаест година И Л.С. Омогућавање уживања опојних дрога", наводи се у саопштењу.

Шесторка ухапшена у Добоју предата Тужилаштву: Под истрагом и за обљубу малољетница

Шесторка ухапшена у Добоју предата Тужилаштву: Под истрагом и за обљубу малољетница

Тужилац је ставио приједлог за одређивање мјере притвора због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да би осумњичени боравком на слободи могли поновити кривична дјела и због постојања околности које указују да би пуштање на слободу осумњичених  резултирало пријетњом нарушавања јавног реда, а имајући у виду да се ради о кривичним дјелима за која је запријећена казна затвора у трајању од 10 година или тежа казна и која су посебно тешка с обзиром на начин извршења кривичних дјела и посљедице кривичних дјела.  

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Окружног суда у Добоју. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Емисија: Прича се

    '' Емисија: Прича се

  • 21:25 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:10 Серија: Авионџије

    'Серија: Авионџије

  • 22:40 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:55 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)