Несрећа у Америци

Пријатељ настрадале Тамаре: ''Три дана пред смрт скакала је из авиона, а убио је мотор''

  • 15.10.2024. 14:43

"Вијест да је Тамара погинула у Америци дочекао сам са невјерицом. Само три дана раније скакала је из авиона, подијелила је слике на Инстаграму, била је пресрећна. А онда чујем да је страдала на мотору, да је тренутак непажње однио такав један диван живот. Била је одважна, имала је много планова у животу а сада је све то нестало у тренутку, заиста смо сви много погођени!"

Овако говори пријатељ Тамаре Лападатовић (35) која је погинула у Њујорку када је мотоцикл којим је управљао њен момак Александар Јокановић (32) ударило возило “тојота RAV4”. Том приликом смртно је страдао и Јокановић који је црногорски држављанин.

Погинула Тамара Лападатовић (35)

Погинула Тамара Лападатовић (35)

Тамара је родом из Кладова, а према ријечима њеног пријатеља, у Ниш је дошла када је имала двадесетак година.

"Упознали смо се мислим, чим је дошла у Ниш. Радила је као хостеса у клубовима и ресторанима. Ја сам такође радио у једном од тих клубова па смо се тамо и срели и одмах се спријатељили. Била је атрактивна и имала је доста посла, знам да је била промотерка и на Сајму аутомобила. Много је била добра, спремна да увијек свима помогне. Када је моја мама отворила радњу требала јој је реклама и ја сам се сјетио Тамаре. Питао сам је да ли би дијелила флајере са нашим рекламама и она је то радо прихватила. Таква је била, увијек је била спремна свакоме да се нађе. Међутим, мислим да јој Ниш није испунио очекивања, није могла да заради колико је жељела и да живи како је хтјела. Имала је неке пријатеље али и рођаке у Америци и одлучила је да се одсели у Њујорк. Када је отпутовала више се нисмо чули али смо се пратили преко друштвених мрежа и тако остали у вези. Видио сам да је и тамо радила као хостеса у хотелима и да је била веома задовољна животом у Америци", наставља овај Нишлија.

Ово је Александар који је са Тамаром погинуо у Њујорку

Ово је Александар који је са Тамаром погинуо у Њујорку

Вијест о Тамариној смрти до њега је дошла преко заједничких пријатеља.

"Видио сам да шерују неку информацију о њој, погледао сам о чему се ради, нисам могао да вјерујем када сам видио да прикупљају помоћ за пренос њеног тијела у Србију. Тек тада сам сазнао да је погинула на мотоциклу. Не знам шта да више кажем осим да је оставила велику празнину у животима свих нас који смо је познавали", закључио је пријатељ страдале дјевојке.

На фејсбук профилу страдале дјевојке постављене су њене фотографије са прошлогодишњег љетовања на Крфу. Такође, бројне су слике и апартмана њених родитеља у Кладову уз њену молбу пријатељима да их подјеле и лајкују.

С обзиром на то да се прикупљају средства за транспорт њених посмртних остатака у Србију, још није познато када ће дјевојка бити сахрањена.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.