Крали новац и накит

Притворен због 18 провала у куће, осумњичен за још 10

Бијељинска полиција расвијетлила је серију провала у куће, које су у посљедња два мјесеца потресала подручје Јање и Угљевика, иза којих се сумња да стоје Д.Ј. из Зворника и Б.Н. из Бијељине.

Иначе Д.Ј. је прије неколико дана ухапшен у Зворнику због сумње да је са саучесницима починио 18 тешких крађа у Шековићима и Зворнику. На приједлог тужилаштва Основни суд у Зворнику му је одредио једномјесечни притвор.

”Радећи на расвјетљавању кривичних дјела против имовине полицијски службеници су низом мјера и радњи, дошли до сазнања да су извршиоци 10 кривичних дјела тешке крађе Д.Ј. из Зворника и Б.Н. из Бијељине”, саопштила је ПУ Бијељина.

Двојац ухапшен због 18 крађа - оперисали у два града Српске

Двојац ухапшен због 18 крађа - оперисали у два града Српске

Додају да су провале извршене у мјестима Главичице, Јоховац, Батар, Ченгић, Доње Трнове и Доње Крћине.

”Осумњичени су дјела починили тако што су користили одсуство укућана и непримјећено долазили до њихових кућа, гдје су употребом алата улазили у објекте из који су крали новац, накит, оружје и друге предмете”, наводе у ПУ Бијељина.

Додају да ће након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву у Бијељини против осумњичених бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: