Добој

Притворени осумњичени за обљубу двије дјевојчице у Добоју

Окружни суд у Добоју одредио је једномјесечни притвор шесторици Добојлија осумњичених за обљубу двије дјевојчице млађе од 15 година и омогућавање уживања дроге.

За обљубу малољетница, од којих је једна остала у другом стању, осумњичени су Д.К., Н.П., Д.С. и Ђ.Н. За омогућавања уживања опојних дрога осумњичени су Д.К. и Ђ.Н., те С.М. и С.Л.

Како наводе у суду притвор је одређен због бојазни да ће осумњичени поновити или довршити покушано кривично дјело, али и због ванредних околности јер би пуштање на слободу резултирало пријетњом нарушавању јавног реда.

Група је ухапшена прошле седмица у акцији добојске полиције. Истрага против њих покренута након што је полицији недавно пријављен нестанак малољетнице, која је убрзо пронађена. Радећи на том случају, истражиоци су дошло се до оперативних оперативних сазнања да су осумњичени у ранијем периоду сексуално искористили најмање двије дјевојчице, млађе од 15 година.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Аграр (Р)

  • 12:55 Контекст (Р)

    ''''Контекст (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.