Мјесто Прњавор

Пронађена девојчица која се утопила у Дрини: ''Нисам имала снаге да је видим''

  • Извор: Мондо.рс
  • 20.06.2024. 18:09

У Шапцу је пронађено тијело дјевојчице М.Ј. која се у сриједу утопила у ријеци Дрини у селу Мачвански Прњавор када је са тетком отишла на купање. Њено тијело пронађено је данас око 14 часова у Салашу Црнобарском, у потезу Мањеж.

"Ја сам узрујана све вријеме од јуче када сам чула да је ишла на купање у Дрину. Малоприје су нас звали да дођемо како бисмо идентификовали тијело, али ја нисам имала снаге да видим то, пронашли су њено тијело поприлично удаљено од мјеста гдје је ушла у воду. Од јуче ни дјеца ни ја нисмо спавали. Муж је управо отишао тамо, тресем се све вријеме, не знам како је могла да је одведе тамо...

Велика туга је завладала, не знам коме је теже. Моја сестра, односно дјевојчицина мајка је на лијековима, уопште не зна за себе, туга је гледати све то, не знам шта ће бити кад нам све ово дође у главу. Требало је да слави матуру, прије неки дан ме звала да ме пита хоћу ли јој купити торбицу, сви смо се радовали томе, поготово она, тако је била весела и радосна, једва је чекала прославу", рекла је тетка страдале дјевојчице.

Срби након утакмице развукли хармонику па запјевали са Словенцима: Боље да сте дали гол у 50.

Срби након утакмице развукли хармонику па запјевали са Словенцима: Боље да сте дали гол у 50.

Рониоци су сатима трагали за тијелом дјевојчице. Дјевојчица је тек завршила осми разред.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: