Сумња се на тровање

Пронађена тијела супружника у стану

  • Извор: Курир
  • 01.12.2023. 11:57

Беживотна тијела супружника И.Н. (41) и Б.Н. (38) пронађена су у стану у којем су живјели у Нишу. Сумња се да су се супружници отровали плином јер се у просторији у којој су нађена њихова тијела осјећао мирис плина.

Kако се незванично сазнаје, њихова тијела је пронашао рођак када је 27. новембра око 13.15 особа дошао у стан у којем су живели јер се, према незваничним информацијама, нису јављали на телефон.

У нишкој полицији је кратко потврђено само да су тијела двије особе - мушкарца старог 41 годину и жене старе 38 година, нађени у стамбеном објекту у којем су живјели.

Храбри градишки пумпаџија спријечио разбојништво: Одмах сам препознао ко је! ВИДЕО

Храбри градишки пумпаџија спријечио разбојништво: Одмах сам препознао ко је! ВИДЕО

- Обавијештено је Више јавно тужилаштво у Нишу. Полиција је предузела све мјере и радње из њене надлежности. Нема сумњивих околности - потврђено је у Полицијској управи у Нишу.

Узрок смрти званично није наведен, али према налазу полиције нема сумње да је смрт насилна или да је посљедица било каквог кривичног дјела.

Преминули у сну од гушења

Kако се сазнаје, чињеница да се у просторији осјећао плин снажно намеће сумњу да су супружници настрадали у сну усљед гушења плином, али ће тачан узрок смрти бити познат након обдукције.

За сада званично није познато да ли је смрт наступила усљед цурења плина из неисправне плинске инсталације на неком од уређаја који користи овај енергент или на други начин.

Будући да Ниш нема у плинску мрежу у зградама вјероватно је у питању плинска боца решоа, гријалице или шпорета.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: