Саопштење

Пронађено 11 украдених бицикала, ухапшена једна особа

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2024. 12:07

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, предузимањем мјера и радњи идентификовали су и извршили криминалистичку обраду лица Д.П. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело крађа.

- Надлежној полицијској станици, 25.августа 2024. године оштећено лице је пријавило да је 24. августа.2024. године непознато лице у Бањалуци у улици Алеја Светог Саве код Народног позоришта Републике Српске, отуђило бицикл марке Scott aspekt вриједности око 1.000 КМ - наводи се у саопштењу.

Лице Д.П. је лишено слободе 18. септембра 2024. године, а на основу Наредбе судије Основног суда у Бањалуци уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

- 19. септембра 2024. године извршен је претрес стана и других просторија које користи наведено лице, којом приликом је пронађен отуђени бицикл, као и још 11 бицикла различитих марки и модела - истиче се.

Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијска управа Бањалука позива грађане да уколико на фотографијама препознају свој бицикл, а који им је отуђен у претходном периоду, контактирају Полицијску станицу Бањалука Центар (051/337-201).

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: