У Дринском језеру

Пронађено тијело Дениса Машића (24): Породица га идентификовала

  • 25.09.2024. 14:50

У Дринском језеру код Јањинског моста низводно од Устипраче пронађено је тијело двадесетчетворогодишњег младића Дениса Машића из Горажда, потврђено је из Управе полиције МУП БПК Горажде након што је обављена идентификација од стране чланове породице.

Увиђај су обавили припадници полиције из Републике Српске на чијој територији је тијело пронађено, а обдукција ће бити обављена у Бањалуци. 

Након обдукције тијело ће бити враћено породици.

Тијело несрећног младића су прије неколико сати након интензивне потраге из воде извукли припадници Тима за спашавање на води и под водом Републичке управе Цивилне заштите Српске.

Пронађено тијело у Дринском језеру, сумња се да је ријеч о несталом младићу

Пронађено тијело у Дринском језеру, сумња се да је ријеч о несталом младићу

Денис Машић је нестао 9.септембра ове године, његов нестанак је пријављен 13.септембра полицији у Горажду када је почела интензивна потрага за младићем.

Протеклих дана претражено је комплетно корито Дрине низводно од мјеста гдје је посљедњи пут виђен на обали ријеке у близини горажданског насеља Мујковић поље, а у потрагу су укључени спасилачки и тимови цивилне заштите Републике Српске и ФБиХ, као и Јединица за подршку Управе полиције МУП БПК Горажде, пише Кликс.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.