Ниш

Родитељ напао директора школе

  • Извор: Телеграф
  • 21.10.2024. 14:13

Директор нишке Основне школе “Мирослав Антић” Милош Станковић нападнут је данас на радном мјесту због чега је у обој образовној установи интервенисала полиција.

Како сазнаје "Телеграф", на њега је физички насрнуо родитељ једног од ученика али овога пута повод нису биле оцјене, већ капија коју је школа поставила како би заштитила безбједност ђака. Према незваничним информацијама, човјек који живи у непосредној близини школе, тврдио је да му капија омета паркирање па је одлучио да силом натјера директора да је уклони.

Директор Станковић је потврдио инцидент али, како је казао, није овлашћен да га коментарише.

Детаљи погибије директора највеће хрватске болнице: Шта је било кобно?

Детаљи погибије директора највеће хрватске болнице: Шта је било кобно?

"По протоколу за овакве ситуације предвиђено је да се огласи Министарство просвјете", казао је Станковић.

На питање како је, кратко је казао да је физички добро али да је преживио велики стрес.

Овим поводом интервенисале су полиција и Хитна помоћ која је збринула узнемиреног просвјетара. Полиција и даље ради на расвјетљавању свих околности овог догађаја како би се установило шта се заправо десило и да ли има основа за кривично или прекршајно процесуирање мушкарца кога је директор Станковић означио као свог нападача. О овом догађају обавијештено је и Основно јавно тужилаштво у Нишу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм