Нови Пазар

Сахрањени отац и троје мале деце који су страдали у стравичној несрећи

  • 24.09.2024. 14:32

У Новом Пазару одржана сахрана Д.Л и његово троје малољетне дјеце, који су страдали у стравичном удесу на путу Рашка - Краљево, када је на њих налетјело возило Војске Србије.

Њихово возило било је потпуно смрскано, а несрећу је једина преживјела мајка троје дјеце, која су имала 10, седам и једну годину, и супруга Д.Л.

Сахрана је одржана данас у подне у Новом Пазару, а ожалошћени чланови породице, родбина, пријатељи и комшије почели су да се окупљају већ око 11 сати.

Сахрани је присуствовао и министар одбране Братислав Гашић, Расим Љајић, као и бројни припадници Војске Србије.

Отац и малишани испраћени су уз почасну паљбу Војске Србије и пјесму "Тамо далеко".

Сахрани је присуствовала и мајка малишана.

Подсјетимо, возачу борбеног возила Војске Србије, М.В. који је учествовао у несрећи на путу Рашка - Краљево у којој је погинуло пет особа, саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у Краљеву након чега му је одређен притвор.

Како су медији раније пренијели М. В. је имао више од 0.20 промила алкохола у крви.

Осумњичени М. В. је, борбеним возилом прешао на лијеву страну пута након чега је дошло до несреће, ударио је у аутомобил у ком су Били Д.Л, иначе и сам припадник Војке Србије, његова малољетна дјеца и супруга.

Дан жалости у Новом Пазару и Рашки

Од јутрос су заставе на зградама локалних самоуправа Новог Пазара и Рашке спуштене на пола копља.

У Новом Пазару влада тишина, раније заказани догађаји су одложени, а одржаће се само они којима се одаје почаст трагично страдалима, јавља дописник Тан‌југа.

Угоститељски објекти у центру Новог Пазара не емитују музику.

(б92)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.