Брутално пребијање

Самохрана мајка, лијечила се од карцинома: Ово је пјевачица коју је претукао муж

  • Извор: експрес.ба
  • 12.10.2024. 17:59

Пјевачица из БиХ Алдина Бајић претрпјела је језиво насиље од свог супруга Адиса Цигура.

Према писању медија, Алдина Бајић је у јако тешком стању, а због повреда које је задобила била је два сата без свијести.

Ко је Алдина?

Пјевачица је у свијет естраде закорачила са свега 13 година, а истицала је да јој живот није био нимало лак. Она је прије 10 година боловала од карцинома, а док се борила против опаке болести помагала јој је управо пјесма.

Појавио се језив снимак премлаћивања пјевачице Алдине Бајић

Појавио се језив снимак премлаћивања пјевачице Алдине Бајић

– Прије те грозне и ружне болести која ми се десила нисам пазила апсолутно ни на шта. Нисам се здраво хранила, понекад нешто мало вјежбала, сада након свега тога пазим више на себе, на моје здравље и кад је посао у питању и на све што иде уз то. Када примјетим да сам претјерала са послом, онда баш добро закочим, јер ја нисам сама имам и сина Сандра – рекла је својевремено Алдина која је истакла да јој је тешко бити самохрана мајка.

''Ја сам мушко у овој кући, је л' ти јасно?'' Испливао снимак пјевачице коју је претукао муж

''Ја сам мушко у овој кући, је л' ти јасно?'' Испливао снимак пјевачице коју је претукао муж

– Ја сам том д‌јетету и мајка и отац, све сам му на свијету као и он мени. Сваки корак који начиним, сваки концерт, наступ који закажем, све то радим само да би њему боље било и да не оскудева ни у чему. Ја све то ускладим, има жена којој платим и она га чува када мене нема, а кад сам слободна сваки тренутак проводим са њим – рекла је она, преноси Express.

Испливао језив снимак из спаваће собе

Подсјетимо, појавио се стравичан видео запис, који је настао у дневном боравку поменутог естрадног пара. На том снимку се види како Алдина сједи на каучу у дневном боравку.

Мучан утисак на суђењу Кости К. - људи се плаше

Мучан утисак на суђењу Кости К. - људи се плаше

У једном моменту Алдина даје Адису телефон, а онда он почиње да је снажно удара шакама по глави, обара је на под, а онда почиње да је удара ногом по глави. Након тога је хвата за косу и вуче по поду.




Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Европске микродржаве

    У документарном програму Европске микродржаве овај пут доносимо нешто више информација о држави Андори.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Серија: Немирни (16+)

    'Српска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића "Један погрешан корак", а режирао је Дарко Николић

  • 23:00 Ноћни програм

    Ноћни програм