Vračar

Sekunde odlučivale: Dječak ubica htio da se predomisli kada je vidio čuvara, ali...

  • Извор: Курир
  • 25.05.2023. 18:25

Majka dječaka (13) koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 3. maja ispitana je u policiji po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu nakon što je pokrenuta istraga zbog sumnje na zanemarivanje i zlostavljanje maloljetnog djeteta.

Kako Kurir saznaje, dječak se kobnog dana, prije nego što je pucao na svoje drugarice i drugare iz odjeljenja, ipak predomišljao i htio je je pozove majku da dođe po njega!

Sekunde odlučivale

- U školu je došao naoružan i sa planom, ali je u trenutku kad je vidio čuvara D. V. koga je volio i cijenio ipak želio da odustane od svega i krenuo je da zove majku da dođe po njega. Međutim, kad je vidio da čuvar želi da mu pomogne jer je vidio da se čudno ponaša, izvadio je pištolj i upucao je prijatelja, a onda je krenuo u krvavi pir po školi kada je ubio i devet drugara - kaže izvor Kurira:

- On je poslije zločina rekao da je bio sam u svemu i da niko nije imao pojma šta on sprema, nije želio da miješa porodicu.

Majka ubice sa Vračara: Imao je samo pubertetske

Majka ubice sa Vračara: Imao je samo pubertetske "bubice"

Prema riječima prijatelja porodice ovog dječaka, njegova majka je željela da bude najbolji i on je navodno želio u tome da udovolji svojim roditeljima, ali niko to tada nije vidio kao problem koji bi mogao da ima stravične posljedice.

(Izvor: Kurir)

Тагови: