Након пребијања

Сестра претучене Алдине Бајић открила да је пјевачица опет завршила у болници

  • Извор: Агенције
  • 14.10.2024. 17:45

Регион је остао у чуду када се на друштвеним мрежама појавио видео где се види како пјевачица Алдина Бајић трпи насиље од супруга Адис Цигура.

Након овог скандалозног снимка, Адис је ухапшен, док је пјевачицина сестра открила да је Алдина Бајић поново завршила у болници.

Ево ко је Адис Цигура који је претукао пјевачицу Алдину Бајић

Ево ко је Адис Цигура који је претукао пјевачицу Алдину Бајић

– Велики поздрав свима. Као Алдинина сестра желим да вас замолим да стопирате дијељење снимка, јер Алдина поново пролази кроз психичку тортуру. Желим да се захвалим на огромној подршци коју пружате тренутно, али бих вас замолила да престанете са ширењем видеа због моје сестре. Алдина није психички добро, поготово након што је све изашло у јавност. Таман се била мало опоравила, поново је пала, синоћ је завршила у болници – рекла је пјевачицина сестра и додала.

– Хвала још једном свима на огромној подршци као жена жени, али вас поново молим да уколико посједујете снимак исти не објављујете, јер Алдини као једној мајци и жени није потребно да опет пролази кроз исто- навела је она.

Подсјетимо, Алдина се огласила током викенда, а у свом обраћању је открила какве је повреде задобила након насиља у породици, пише Гранд.

– Драги моји, нисам у стању да причам, али сам морала да се огласим. Нисам била у коми, како се наводи, десило се то што се десило, не због преваре и никада ни помислила нисам да преварим, нити би преварила. Ја сам тог човјека вољела више од свега, нити га је могао ико замијенити у мом животу. Био је љубоморан много, зашто мене неко означава на било којој друштвеном мрежи и тако даље. Ја вас молим да се снимак уклони због моје дјеце јер пролазимо кроз најгоре и мог стања у којем сам тренутно, а стање није ни најмање добро, молим вас. Преваре нема, не постоји, нити би постојала, у мом срцу више мјеста нема за било каквог мушкарца. Ја вас молим да због моје дјеце обришете, остало ћемо када дође вријеме и прође ово стање. Изнијеће се све као што и треба – поручила је она и додала:

Појавио се језив снимак премлаћивања пјевачице Алдине Бајић

Појавио се језив снимак премлаћивања пјевачице Алдине Бајић

До тада молим вас за мир, јер ми је то највише потребно, и мир моје породице, као и породице дотичног, а остало ће се све ријешити законом и судом као што и треба да остане у мом животу због мене и породица с обе стране. Све ће се ријешити законом, с пријетњама не. Хвала вам, ваша Алдина . Прва и посљедња моја изјава! Заобиђите ме лажи и манипулација, преварила га никад нисам и не постоји тај мушкарац, а од сада у мом срцу мјеста нема ни за кога, а камоли мушкарца то запамтите, а овим душманима што дају лажне информације за медије дабогда вас Бог казнио! Вријеме ће показати мој образ, а ви душмани што новинама дајете лажне информације како ћете себе погледати и назвати инсаном. Нажалост никако, људски одрони ће остати заувијек одрони, а вријеме ће показати да ли сам икакву грешку направила икад! Срам вас било, дајете новинама лажне информације и небулозе, срам вас било. Има да вас буде срамота кад ја будем причала јавно и изнијела истину о свему- написала је она.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке