Федерална агенција за управљање одузетом имовином

Складиште у ФБиХ пуно одузетих скупоцјених возила, познато гдје ће завршити

  • Извор: Аваз
  • 18.09.2024. 19:52

Припадници Федералне агенције за управљање одузетом имовином заплијенили су у посљедњих неколико мјесеци на десетине возила од особа које су ухапшене или се против њих воде судски поступци.

За возила која су одузета, што трајно, што привремено, утврђено је или постоји оправдана сумња да су купљена незаконито стеченим новцем.

Како Аваз сазнаје, одузета су и 53 складиштена возила. Њих више од 90 одсто одузето је током ове године. Ријеч је о возилима чија се вриједност креће од 50.000 до 150.000 КМ, а сва су одузета рјешењима кантоналних судова.

Рудар (34) преминуо у јами

Рудар (34) преминуо у јами

Тако су возила одузета од осумњичених и оптужених у предметима тужилаштава у ФБиХ, претежно Тужилаштва КС, али и Тужилаштва у Бихаћу, као што су "Старт“ и други. Вриједност свих одузетих возила виша је од 1,3 милиона КМ, док је тржишно бројка већа од два милиона марака.

Припадници Федералне агенције за управљање одузетом имовином, заједно са Судском полицијом ФБиХ, подсјећамо, заплијенили су прошле седмице возила Ауди 3 Спортбек и Порше Панамера.

Угашен цијели разред због насилног ђака: Нови детаљи случаја који је шокирао Хрватску

Угашен цијели разред због насилног ђака: Нови детаљи случаја који је шокирао Хрватску

Наиме, запљена је проведена према рјешењу Кантоналног суда у Бихаћу, а возила су била и на Интерполовој листи. Вриједност ова два возила виша је од 200.000 КМ.

Аваз сазнаје да ће ови аутомобили бити стављени на продају, а неки ће бити на располагању и Влади да их да на кориштење.

У складиште су пребачена и возила одузета од наркобоса Дине Музаферовића Цезара, Порше и Ауди А3 Спортбек.

(Фото: Аваз)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.