Управа полиције Црне Горе

Шпанији ће бити упућена молба за изручење Вушовића

  • Извор: СРНА
  • 18.10.2024. 19:42

Управа полиције Црне Горе најавила је подношење молбе за изручење Црној Гори Николе Вушовића, који је данас ухапшен у Шпанији.

У саопштењу црногорске Управе полиције наведено је да ухапшеног члана организоване криминалне групе чији су иницијали Н.В. (34) потражује више европских држава, као и Интерпол Подгорица.

Ухапшен Џони са Врачара који је преузео клан Вељка Беливука: Пао у Барселони

Ухапшен Џони са Врачара који је преузео клан Вељка Беливука: Пао у Барселони

"Интерпол Подгорица расписао је међународну потјерницу због обезбјеђења његовог присуства кривичном поступку који се против њега води због сумње да је извршио кривично д‌јело стварање криминалне организације и кривично д‌јело покушај убиства путем подстрекавања", истиче се у саопштењу.

Из Управе полиције Црне Горе додали су да слиједи наставак комуникације Интерпола Мадрид и Интерпол Подгорица путем Интерполовог канала комуникације, "у дијелу размјене екстрадиционе документације и молбе за изручење овог лица Црној Гори".

У саопштењу се додаје да је против Н.В. Специјално државно тужилаштво Црне Горе подигло оптужницу заједно са оптужницом против Р.З. који се потражују ради вођења кривичног поступка у Црној Гори.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: