Дивљали по улици 150 km/h

Србин погинуо у саобраћајци у Бечу: Полиција трага за возачем и сапутником

  • Извор: Телеграф
  • 24.09.2024. 19:18

Јуче у раним јутарњим часовима у Бечу се догодила тешка саобраћајна несрећа у којој је настрадао један Србин док полиција трага за возачем и трећим путником у возилу.

До несреће је дошло након што су они аудијем јурили 150 km/h и том приликом налетјели на преграду на раскрсници у једној улици.

Потпуно је нејасно зашто је до сада непознати возач "аудија" јурио преко тог дијела улице брзином од око 150 km/h. Неколико метара послије удара у препреку, возило се зауставило на зеленом саобраћајном острву.

Како јављају медији, возач и трећи путник су преживјели након удеса и вјероватно су у паници побјегли пјешке, а од њих нема ни трага.

Професионална ватрогасна јединица је брзо изашла на лице мјеста и покушала све да унесрећеног извуче из аутомобила.

Међутим, сви напори били су узалудни, љекар хитне помоћи из бечке професионалне спасилачке службе могао је само да утврди да је путник мртав. Након ужасне несреће и напора ватрогасаца, "ауди" је однесен са пута. Аутомобил се сада налази на паркингу у Бечу, Симерингу.

У тешкој несрећи, путник је остао заробљен тако да није имао шансе да преживи. "Аудијева" сједишта су у удесу потпуно излетјела из возила.

Истражитељи сада трагају за двије особе које су у вријеме несреће биле у возилу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)