Beograd

Srceparajuće objave: Svi se opraštaju od ubijene djece - FOTO

  • Извор: Б92
  • 03.05.2023. 17:28

Dječak K. K. sumnjiči se da je danas u napadu u OŠ "Vladislav Ribnikar" usmrtio devet osoba, od toga osmoro djece i radnika obezbjeđenja, a pojavile su se informacije da je čak imao i spisak.

Kada se desi nešto nezamislivo strašno, poput današnje pucnjave u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, poslije prvobitnog šoka i straha, ljudi se nakon bezbroj pitanja bez odgovora, sa teškom tugom opraštaju od stradalih žrtava.

Ono što viđamo u vijestima koje povremeno dođu sa Zapada, posebno iz Amerike, nažalost desilo se i u Srbiji – masovna pucnjava u školi, sa tragičnim ishodom.


Poznato u kakvom su stanju povrijeđeni učenici i nastavnica iz škole na Vračaru

Poznato u kakvom su stanju povrijeđeni učenici i nastavnica iz škole na Vračaru

U toj atmosferi potpunog potonuća, ono što cijeloj naciji, ali i cijelom svijetu preostaje, je da se pomole i sa tugom upute posljednje reči žrtvama ovog tragičnog događaja koji je potresao čitavu planetu.

Brojni sportisti, slavne ličnosti i klubovi, opraštaju se od tragično ubijenih osnovaca.

Preko društvenih mreža šalju riječi saučešća porodicama nastradalih u ovoj stravičnom zločinu, koji je potresao ne samo Srbiju, već i cijeli svijet.

Vlada Republike Srbije najavila je da će proglasiti trodnevnu žalost, zbog masakra koji se dogodio na Vračaru.

Pored toga, žitelji Beograda ali i ostalih gradova i sela u Srbiji se pozivaju da se večeras okupe na Cvetnom trgu, kako bi se održao skup saučešća.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови: