Пао са скеле

Страшна трагедија: Млади фудбалер погинуо на градилишту!

  • Извор: Телеграф
  • 05.07.2024. 08:25

На градилишту у Улици омладинских бригада на Новом Београду у четвртак је погинуо Мирослав Б. (21). Он је био ангажован на пословима постављања скеле, а до смрти је дошло јер је младић пао са висине од око 6 метара.

Фудбалски клуб Ројковац из Обреновца опростио се од младића емотивном објавом.

Још једна славна личност умијешана у смрт Метјуа Перија?

Још једна славна личност умијешана у смрт Метјуа Перија?

"Успори мало судбино сестро. Брате наш... останемо тако без ријечи, застане кнедла у грлу и буде само тишина, док кроз главу се смењују слике свега што смо заједно прошли. А прошли смо много, био си мали дјечак када си стигао заједно са чопором. Боже, кад се сјетимо те генерације, све смо вам дали али сте и ви нама дали све, завољели смо вас много али завољели сте и ви нас. Играли сте за овај клуб када нико други није хтио, а ти си брате био једна од иконе те генерације, ти си брате волео све ово".

Конобари бранили дјевојке, па претукли младиће из Сарајева?

Конобари бранили дјевојке, па претукли младиће из Сарајева?

"Сигурни смо да си знао колико си овом клубу значио"

"Зато не можемо да заборавимо сва та мјеста која смо обишли, и твоје јутарње форице пред текму да дигнеш расположење, као и твој ћале који нас је једини гледао са трибина годинама. Много тога би имали да ти кажемо сада али тако то бива, неко оде прије времена...колико си ти нас величао сигурни смо да си знао колико си овом клубу значио".

Камионет улетио у људе, двије особе погинуле

Камионет улетио у људе, двије особе погинуле

"Не заборавимо никада нашег брата и фрајера"

"Зато ћемо ми бити ту, и данас и сутра за твоје. Помолимо се вечерас браћо и сестре и не заборавимо никада нашег брата и фрајера Мирослава Мимија Блажића. До неког тренутка, посљедњи поздрав са Ројковца легендо! МИМИ ЗАУВИЈЕК СА НАМА!", наводи се у објави.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм