Добој

Стравично: Двоје мртвих у судару ”пасата” и камиона

Двије особе су погинуле, док је једна тешко повријеђена у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Костајници код Добоја када је дошло до судара ”пасата” и камиона ”волво”.

У ПУ Добој наводе да су у несрећи погинули возач ”пасата” Тихомир Ј. (59) и путник З.П. који је подлегао у болници, док је тешко повријеђен син од возача В.Ј. сви из Добоја. Возач камиона А.С. из Калесије је остао неповријеђен.

Несрећа се догодила на регионалном путу Добој - Модрича, а први резултати истраге указују да је возач аутомобила, из непознатих разлога, прешао у лијеву саобраћајну траку и подлетио под камион.

”Несрећа се догодила у 6.45 часова у мјесту Костајница код Добоја. У њој су учествовали А.С. из Калесије који је управљао камионом ”волво”, те Т.Ј. који је био за воланом ”пасата”. У несрећи су тешко повријеђени возач Т.Ј. и путник З.П. који су усљед повреда преминули у болници ”Свети апостол лука” у Добоју, док је сувозач Б.Ј. задобио тешке повреде и задржан је на лијечењу”, наводе у ПУ Добој.

Увиђај на мјесту несреће извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој. О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм