Нови Београд

Стравично насиље: Дјед претукао дијете, ударао га и штапом

  • Извор: Мондо.рс
  • 14.06.2024. 10:51

У акцији полиције у сарадњи са Трећим основним јавним тужилаштвом ухапшен је мушкарац који је синоћ око 18 сати напао малољетно дијете у ходнику зграде на Новом Београду.

У Улици Генерала Жданова у ходнику зграде дошло је до стравичног инцидента када је старији мушкарац физички напао малољетника. Старији човјек је тинејџера прво шутнуо ногом, а потом песницом ударио у лице, наставио је да га удара као боксер који је ривала сабио у ћошак. Потом га удара штапом. Малољетник на све то није одговарао, само је рукама штитио главу.

Стиже нам временски преокрет: У сриједу 35 степени

Стиже нам временски преокрет: У сриједу 35 степени

За то вријеме на улазу се појављује други мушкарац који на овај напад остаје нем и непомичан, а онда наставља својим путем ка степеницама. Затим одлучује да се врати и креће у расправу са нападачем, али насиље се ту не завршава. Насилник опет удара малољетника штапом, претећи му прстом. Човјек у плавом помаже тинејџеру да прође даље у зграду заграђујући га.

Снимак напада објављен је на Инстаграм страници Serbialive-beograd.

"Данас је око 18h, на Новом Београду у Улици Генерала Жданова, ничим изазван мог малољетног сина напао комшија П. С. Мало прије тога је у улаз зграде ушло и дијете од осам година које срећом није нападнуто. Гдје ми ово живимо !?!?!?", писало је у опису снимка.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: