ПУ Бањалука

Тешка ноћ за бањалучку полицију: Један погинуо, више повријеђених

  • Извор: АТВ
  • 08.06.2024. 11:05

Бањалучка полиција имала је веома тешку ноћ током које је полицијски службеник Миодраг Савић (27) погинуо на дужности, док је више његових повријеђено након што су нападнути приликом интервенције у Трну код Лакташа.

Kако сазнаје АТВ током интервенције је повријеђено најмање пет полицајаца, а ухапшено је више особа који су махом познати као вишеструки повратници у вршењу кривичних дјела.

”Полицији је пријављено да је у Трну дошло до нарушавања јавног реда и мира. Реаговала је патрола ПС Лакташи који су том приликом нападнути. Како се радило о нарушавању у већем обиму на лице мјеста је послато више патрола. Током интервенције више полицијских службеника је задобило тјелесне повреде, док је више особа лишено слободе”, каже извор АТВ-а.

Подсјетимо, Савић је погинуо у судару службене ”шкоде” и ”голфа” на раскрсници улица Књаза Милоша и Булевара Милутина Миланковић око 1.40 часова. Он је био сапутник у службеном возилу које је под ротацијама и сиреном било у потјери за непознатим возачем и возилом који се дао у бјекство након што је уочио патролу.

Познат идентитет погинулог полицајца: Страдао на дужности!

Познат идентитет погинулог полицајца: Страдао на дужности!

Током потјере дошло је до судара полицијског возила и ”голфа” којим је управљао Марко Вујмиловић (24) из Лакташа. Возило, за којим је полиција трагала, тада је умакао и накнадно је пронађен и ухапшен.

Полицијским возилом управљао је полицајац Александар Вуковић (31), а са њим су били Миодраг Савић на мјесту сапутника, те Растко Црљић (21), који су повријеђени као и возач ”голфа”.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.