Шековићи

Тројац напао полицајце, један службеник повријеђен

  • Извор: АТВ
  • 29.07.2024. 11:15

Три особе ухапшене су у суботу у Шековићима због напада на полицајце, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Како се наводи, ухапшени су Д.Н., Л.М. и М.М, сви из Шековића, и они се терете за кривично "Напад на службено лице у вршењу службене дужности".

"Полицијској станици Шековићи је истог дана, око 02,25 часова пријављено да је у једној улици у Шековићима дошло до нарушавања јавног реда и мира од стране више лица приликом чега је дошло до физичког напада на полицијске службенике, усљед чега је један полицијски службеник задобио повреде. Полицијском службенику указана је љекарска помоћ у Јавној здравственој установи Дом здравља 'Свети Сава' Шековићи", додаје се у саопштењу.

Младић из Прозора погинуо у несрећи између Посушја и Томиславграда

Младић из Прозора погинуо у несрећи између Посушја и Томиславграда

На основу наредбе судије Основног суда Власеница, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево Подручна канцеларија Власеница, истог дана, извршен је претрес куће, помоћних објеката и покретних ствари које користе наведена лица.

"Полицијски службеници, под надзором поступајућег тужиоца настављају са даљим активностима у циљу комплетирања и документовања предмета", закључују у ПУ Зворник. 

Пратите нас и путем Вибера