МУП Кантона Сарајево

Ухапшен 25-годишњак због убиства на Игману

Сарајевска полиција ухапсила је А.М. (25) из Илиџе због сумње да је убио А.К. (33) из Трнова, који је синоћ избоден оштрим предметом на путу за Игман.

У МУП-у Кантона Сарајево наводе да је А.К. јуче довезен у Завода за хитну медицинску помоћ "Прим. др Силва Ризванбеговић" са повредама нанесеним оштрим предметом, те да је након покушаја пружања љекарске помоћи констатована смрт.

”Полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС, под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва КС, извршили су увиђај, те подузели низ мјера и радњи с циљем расвјетљавања свих околности под којима је наступила смрт 33-годишњег мушкарца. Исте вечери је на подручју општине Илиџа, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело Убиство слободе је лишен А.М.”, саопштио је МУП Кантона Сарајево.

Мушкарац преминуо у Хитној: Полиција на ногама

Мушкарац преминуо у Хитној: Полиција на ногама

Додају да се над осумњиченим врши криминалистичка обрада у службеним просторијама Управе полиције МУП-а КС, након чега ће бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада