Есмир Силајџија

Ухапшен учесник емисије ''Живот на ваги''

  • 28.10.2024. 16:00

Есмир Силајџија (49) из Зенице, у јавности познат као учесник емисије "Живот на ваги" која се емитује на РТЛ, ухапшен је на граничном прелазу Орашје између БиХ и Хрватске, под сумњом да је претукао свог суграђанина Саудина Ахметспахића и да му је нанио тешке тјелесне повреде.

Силајџија је ухапшен на основу потјернице која је расписана за њим, а за исто кривично дјело, полиција трага за Белмином Пашалићем, који је тренутно у бјекству.

"На ГП Орашје по расписаној потрази лишено је слободе лице иницијала С.Е., рођен 1975. године, из Зенице који се сумњичи за извршење кривичног дјела теже тјелесне повреде над А.С. Лице је лишено слободе и спроведено у службене просторије гдје је испитан, а потом предат у надлежност Тужилаштва Зеничко-добојског кантона (ЗДк). За лицем Б.П. још увијек траје потрага", рекао је Самир Валентић, портпарол Министарства послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК) за портал "072инфо".

Валентић је рекао да је против Силајџије и Пашалића поднесен извјештај Тужилаштву ЗДК и то 25. октобра, и да је за обојицом тада расписана потрага. 

Подсјетимо, како је "072инфо" 23. октобра, зеничка полиција истражује све околности туче која се прошле седмице догодила испред наргила бара и аутопраонице Х-М, која се налази на путу према Луковом пољу, у којој је тешке повреде задобио Саудин Ахметспахић, иначе Пашалићев пријатељ.


(Фото: РТЛ)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.