Акција ”Сторм”

Ухапшени због крађе четири бицикла, вриједна 7.000 КМ

У акцији ”Сторм” бањалучка полиција ухапсила је Луку Б. и малољетника из Бањалуке због сумње да су украли четири бицикла, вриједна 7.000 марака.

У ПУ Бањалука наводе да је акција ”Сторм” усмјерена на расвијетљавање имовинских кривичних дјела која су посљедње вријеме почињена на подручју Града Бањалука. Како наводе идентификоване су двије особе и то Л.Б. и малољетник који се могу довести у везу са четири кривична дјела тешке крађе.

”Наведени се сумњиче да су на подручју Града Бањалука од 11. јануара починила четири кривична дјела тешке крађе, тако што су улазила у гараже стамбених зграда, гдје су пронашли и отуђили четири бицикла, од којих је једно електрично, чиме је оштећенима причињена штета од око 7 000 КМ”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да су пронађена три украдена бицикла која ће бити враћена власницима.

”Накамура” открио ко је крао бицикле Бањалучанима

”Накамура” открио ко је крао бицикле Бањалучанима

”Све мјере и радње према малољетном лицу предузимају се под надзором тужиоца за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку. Л.Б. је ухапшен и над њим је извршена криминалистичка обрада и након комплетирања и документовања предмета против њега ће бити поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима”, наводе у полицији.

Иначе Лука Б. је хапшен и прошле године у оквиру акције ”Накамура”, због сумње да је умијешан у крађе седам бицикала. Тада је пронађено и одузето пет украдених бицикала. Претходно је хапшен у акцији ”Кофер”, када је заплијењено 1.139 грама марихуане.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.