Марија Борас

Утврђен идентитет жене чије је тијело пронађено на обали Неретве

  • Извор: Аваз
  • 30.09.2024. 13:50

Након што је јуче у Градској мртвачници Сутина обављена обдукција женског тијела које је у петак у послијеподневним сатима пронађено на обали ријеке Неретве на локалитету испод Лучког моста утврђено је да се ради о Марији Борас (49) из Мостара.

Обдукцијом је утврђено, како је речено из Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона, да на тијелу нема трагова насиља те да ништа не указује на то да је смрт посљедица кривичног дјела. Тачан узрок смрти биће познат након проведених неопходних анализа.

Иако су узети узорци ДНК ради обављања даљњих вјештачења, на основу свих досадашњих информација, а у коначници обдукције, како је потврђено, показало се да се ради о Борас, чији је нестанак пријављен 3. фебруара ове године Полицијској управи Мостар.

На обали Неретве пронађено тијело жене

На обали Неретве пронађено тијело жене

Према пријави коју је поднијела њена сестра, Борас се изгубио сваки траг 1. фебруара када се удаљила са своје адресе становања у улици Карла Афана де Ривере у Мостару.

Тијело је, подсјетимо, пронађено у поодмаклој фази распада, а прелиминарно је утврђено да то стање одговара управо периоду пријаве њеног нестанка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)