Кладањ

Ужас у БиХ: У стану пронађено тијело на ком су видљиве повреде

  • Извор: Аваз
  • 20.09.2024. 10:58

Полицијској станици Кладањ јуче је око Јоко 19,40 сати стигла пријава да је у Кладњу у стану пронађено беживотно тијело А.Н., рођен 1979.године.

Полицијски службеници су поступајући по наведеној пријави изашли на мјесто догађаја гдје су потврдили наводе пријаве. Дежурни љекар Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Кладањ је констатовао смрт наведеног лица. О догађају је обавијештен кантонални тужилац, који је заједно са полицијским службеницима Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а ТК изашао на лице мјеста ради вршења увиђаја, обзиром да су на тијелу наведеног уочене повреде - речено је.

У току је подузимање истражних радњи, по налогу поступајућег тужиоца, у циљу утврђивања околности наведеног догађаја и расвјетљавања истог.

Из Тужилаштва ТК кажу да ће више информација имати након што буде обављена обдукција.

- Дежурни тужилац је донио наредбу за обдукцију тијела преминулог како би се утврдили тачни узроци смрти. У току су све потребне истражне радње како би се утврдиле све околности везане за смрт А.Н - рекао је Адмир Арнаутовић, портпарол Тужилаштва ТК.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: