Стари Град

Због туче у Сарајеву ухапшена два малољетника

  • Извор: Кликс
  • 11.10.2024. 10:00

Полицијски службеници Полицијске управе (ПУ) Стари Град ухапсили су синоћ два малољетника због тучњаве у башти кафића угоститељског објекта у улици Браваџилук у општини Стари Град Сарајево.

Како је наведено из МУП-а КС, ухапшена су два 17-годишњака због постојања основа сумње да су починили кривично дјело "насилничко понашање", док је једна од њих починила и кривично дјело "тешка тјелесна озљеда".

"Малољетне особе се доводе у везу с инцидентом који се догодио око 11:50 сати у башти угоститељског објекта, у улици Браваџилук, општина Стари Град, којом приликом је 18-годишњи Т. Б. из Сарајева задобио тешку тјелесну повреду нанесену оштрим предметом и у КЦУС-у је задржан на даљем лијечењу", наводе из МУП-а КС.

Такође, лакше тјелесне повреде задобили су 18-годишњаци А. Т. и Б. Б., из Сарајева, који су након указане љекарске помоћи упућени на кућно лијечење.

Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва КС, а осумњичене особе су предате у Просторије за задржавање особа лишених слободе МУП-а КС.

Пратите нас и путем Вибера