Тузла

Злочин који је потресао БиХ: Мајка убила кћерку, па себи пресудила у шуми, огласиле се комшије

  • Извор: Аваз
  • 10.10.2024. 07:46

Специјалци МУП-а Тузланског кантона пронашли су прије два дана тијело мајке која се сумњичи да је 7. октобра убила своју 31-годишњу кћерку у тузланском насељу Тушањ. Њено тијело пронађено је у шуми изнад куће у насељу Ровине у Тушњу, те како се сазнаје, жена је највјероватније починила суицид.

Нису то очекивали

Поред тијела мајке пронађена је већа количина лијекова, а прије тога, како се незванично сазнаје, она се покушала објесити јер је пронађен и конопац.

У кући су истражиоци пронашли мајчина два опроштајна писма, али и предмет којим је, вјерује се, почињен злочин, а ријеч је о чекићу.

Мјештани, у невјерици да се у њиховом насељу десила породична трагедија, углавном су нијемо посматрали истрагу која је рађена.

Потпуно шокирани догађајем поједине комшије су рекле да је ријеч о брачном пару пензионера и њиховој 31-годишњој кћерки Фатими М. Још не могу да вјерују да је Ајша могла да науди својој кћерки.

Погледајте тренутак када се Милтон сручио на Флориду

Погледајте тренутак када се Милтон сручио на Флориду

- Све нас је ово шокирало, не знамо шта би могао бити мотив. Није нам јасно откуд то да дође, такво нешто нисмо очекивали јер су то добри људи – казао је један од комшија.

Наређена обдукција

Из Тужилаштва ТК нису жељели потврдити да је ријеч о убиству и самоубиству.

- Према прелиминарним резултатима обдукције тијела тридесетједногодишње Ф. М., које је пронађено у породичној кући у насељу Ровине (Тушањ) у Тузли, смрт је наступила насилним путем. О тачним узроцима смрти ћемо бити у могућности обавијестити јавност након пријема писменог налаза и мишљења вјештака обдуцента – навео је Адмир Арнаутовић, портпарол Тужилаштва ТК.

Потврдио је да је прије два дана пронађено тијело мајке дјевојке те да је наређена обдукција.

Прикупљени трагови

Извршени су претреси у породичној кући и локацији гдје је нађено тијело мајке. Из Тужилаштва су навели да су прикупљени трагови који ће бити предмет вјештачења како би се утврдиле све околности у вези са смрћу обје особе. Истакли су да је истрага у току. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм