НБА

Дуан Вашингтон представљен у Шарлоту: Да ли се уопште враћа у Партизан?

  • 02.10.2024. 21:43

Доскорашњи кошаркаш Партизана Дуан Вашингтон раскинуо је уговор са Партизаном како би могао да се обистини НБА трејд који укључује Карл Ентони Таунса.

Ипак, најављено је да ће се вјероватно вратити у Београд, а да ће црно-бијели профитирати на основу тог трејда, који је направљен на једини могући начин.

Међутим, сада се десила ситуација која сигурно не прија навијачима Партизана, пошто је Вашингтон представљен у Шарлоту као нови играч.

Поставља се питање, да ли ће се он уопште враћати у Београд, поготово када се пажљиво прочита саопштење Партизана везано за његов одлазак.

- Кошаркаш Партизана Моззарт Бет Дуејн Вашингтон, добио је одобрење Клуба да отпутује у Сједињене Америчке Државе. Пред играчем се појавила могућност да кроз трејд у НБА лиги буде дио посла у којем ће сви актери остварити неки свој интерес. Клуб је пристао да изађе у сусрет играчу, дозволи му одлазак у САД и као актер у цијелој трансакцији ће остварити значајан приход. Такође, КК Партизан Моззарт Бет задржава права на Играча у случају повратка у Европу. Након окончања комплетног аранжмана, КК Партизан Моззарт Бет ће објавити више детаља - пише у саопштењу.

Посебно је потребно истаћи дио "у случају повратка у Европу", гдје се ствара потенцијално простор да се он уопште у Европу ни не врати.

Како год да се ситуација одвије Партизан ће на име овог трејда зарадити новац, а која је цифра у игри још увијек остаје велики знак питања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм