Амерички кошаркаш

Џордан: Три пута сам се пољубио са Јокићем, сада ме зову Џордановић

  • Извор: Б92
  • 25.06.2024. 16:14

Амерички кошаркаш Деандре Џордан је говорио о анегдотама са српским играчима у НБА лиги, а посебно о саиграчу Николи Јокићу.

Поред Јокића, интересантан му је био и Бобан Марјановић.

"Брате, знаш шта је лудо… Видио сам Бобана и Јокића како раде нешто попут три пољупца. Сјетио сам се како сам то виђао у Европи, али људи се тамо љубе по два пута, не три. Одмах сам питао Јокића зашто се три пута љуби са Бобијем", рекао је Џордан гостујући код Пола Џорџа и наставио:

"Он ми каже како је то српски обичај, а ти си тамнопути Србин (смијех). Једног дана, послије неке побједе, пришао ми је и помислио сам: ‘Човече, то је то, дешава се’. Помислио сам како не смијем да упрскам, јер ако бих упрскао вјероватно би ми рекао да више нисам тамнопути Србин. Пољубили смо се три пута и рекао ми је да сам био добар. Послије тога је то постала наша ствар. Сада ме зову Џордановић. И мени је то скроз кул."

Јокић се појавио на терену у родном крају и заиграо баскет

Јокић се појавио на терену у родном крају и заиграо баскет

Детаљније је причао о Јокићу, једном од најбољих кошаркаша данашњице.

"Да вам кажем, Никола је један од најсмјешнијих и најпотцењенијих људи које сам упознао. Некада се чак и не труди да буде смијешан. Невјероватно је приземан лик, окренут породици, кошарка му је нешто у чему је је*ено много добар. Он је лик који воли да ужива у тренутку. Воли кошарку, али кошарка му није све, није оно што он јесте као особа, не дефинише га то у животу."

"Не дозвољава да му кошарка упропасти вријеме код куће, са породицом и то ми је сјајно. Јако је смијешан лик, када покушава да избјегне неку ситуацију, прави се као да не зна да прича енглески (објашњава како се Никола извлачи из ситуација прим. аут). Сви наравно знамо шта ради (смијех). Један од најбољих саиграча које сам имао у каријери, јако је несебичан, а на терену је чудовиште”, подвукао је Џордан.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.