Прошао је кроз пакао

Хорор исповијест бившег НБА аса: Добио ударац лактом, па умало умро

  • 20.09.2024. 14:59

Бивши студент универзитета Бејлор и НБА ас који је наступао за Оклахому, Пери Џонс, открио је језиве детаље из свог живота.

Џонс је био гост подкаста "Run Your Race" и објаснио како је умало умро док је био играч Оклахоме.

- Разболио сам се у другој години у лиги и умало сам умро. Било је љето и отишао сам код зубара и анестезија ми није помагала, а добио сам много ињекција и урадили су све. Уста су ме бољела, а све сам осјетио и даље. Отишао сам на тренинг и два дана касније добијем ударац лактом и добијао сам их и раније, а сада ме је бољело више него икада. Уста су ми се смањивала сваким даном и једем на сламку већ данима. Послије недјељу дана ме опет ударе и сада ми већ то много смета, много ме боле уста. Одем опет код зубара и не могу да отворим уста, не могу ништа да урадим. Одведу ме у болницу, одрадимо снимање и враћам се у чекаоницу па се послије пет минута ствара цијели тим доктора и кажу да ме спремају за хитну операцију - почео је Џонс причу, па у даху наставио:

- Имао сам вирус који се ширио кроз мој душник и ишао право у мозак. Чекао ме је шлог или мождани удар који би ме убио. Тако су ми доктори објаснили. Када сам се пробудио, видио сам мајку која плаче, другаре који плачу... Сједио сам у кревету и гледао сам на ТВ да не играм због бола у зубу. Почео сам да плачем. У болници сам и борим се за живот. Моментално сам почео да плачем у болничком кревету. Звао сам и агента јер сам желио да се то сазна, да моји људи знају шта ми се десило. Умало сам умро, а кажу да ме боли зуб. То је веома лоше.

Послије НБА каријере Пери Џонс се опробао и у Европи гдје је наступао за Бурсу и Химки.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови: