Задар

Кошаркаш из БиХ спасио човјека од утапања

  • Извор: 24сата.хр
  • 11.10.2024. 17:31

Права драма одвијала се у петак у Задру. Мушкарац је ушао у воду и почео се утапати, а за њим је одмах скочио капитен кошаркашког клуба Задар Марко Рамљак (31) и спасио га.

"Понекад пијем каву крај мора. То је кафић који сви знају у Задру. Тако је било и јутрос, око 11.30 сати. Био сам са супругом и пријатељем. Супруга је била с нашим дјететом мало даље од нас и заправо је она примијетила како се човјек у мору утапа. Нити пет метара од обале", испричао је кошаркаш из БиХ за "24сата".

Иако је рана јесен, море је још топло, а температура је око 20 степени.

Надал на српском одговорио Ђоковићу

Надал на српском одговорио Ђоковићу

"Радило се о купачу, човјек није био у одјећи, није пао у море. Очигледно је нешто пошло по злу и није био у реду. Кад сам то схватио, скочио сам у море у одјећи па помогао мушкарцу да се приближи обали. Пријатељ физиотерапеут ми је дао руку, извукли смо утопљеника из мора. Човјек је био мало изгубљен. Захваљивао ми се и то неколико пута. Позвали смо Хитну помоћ како би се увјерили да је све у реду. Врло брзо су дошли, а ми смо у међувремену помогли човјеку да се утопли. Господина не познајем, али се надам да ће све бити ОК", испричао је Рамљак.

Тако се кошаркашу јутарње опуштање прије вечерње утакмице претворило у праву авантуру. Након спашавања сјео је мокар у аутомобил.

Необичан призор: Змија усред бх. града

Необичан призор: Змија усред бх. града

"Никакво то херојство није, сви би тако реаговали", закључио је скромни кошаркаш, напомињући још једном да сигурно није ни први ни задњи који је скакао у море помажући непознатим особама.

Из задарске болнице додали су да је љекар пружио помоћ мушкарцу на мјесту догађаја те да није било потребе за даљњом обрадом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: