Кандидат СНСД-а за градоначелника

Ада уз Николу Шобота: Бечки модел станова као кључ развоја

  • 25.09.2024. 19:22

Бањалука заслужује модернизован и одржив модел становања по узору на Беч, гдје би млади људи и породице имали приступ квалитетним становима по повољним условима, рекао је кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот на трибини у насељу Ада.

Град би, као инвеститор, каже Шобот, гарантовао дугорочну одрживост, контролисане кирије и социјалну инклузију, стварајући заједнице које повезују људе, не само кроз простор, већ и кроз подршку и солидарност.

- Овај модел би омогућио младима да остану у Бањалуци и планирају своју будућност у сигурном и подржавајућем окружењу - истакао је Шобот.

Шобот: Дебељаци заслужују модерну инфраструктуру и сигурно окружење за све своје грађане

Шобот: Дебељаци заслужују модерну инфраструктуру и сигурно окружење за све своје грађане

Ада, као насеље које је у рапидном развоју, заслужује равноправна улагања у комуналну инфраструктуру и сигурност својих становника, истакао  је Шобот.

- Ада мора бити мјесто које нуди сигурност и квалитет живота за сваку породицу. Изградња прелаза на магистралном путу код ресторана "Пидо" је приоритет, јер дјеца из новоизграђене школе не смију бити приморана да свакодневно прелазе опасан пут без адекватне заштите - нагласио је Шобот.

Он је указао на потребу за хитним рјешавањем проблема колектора у Улици Палих бораца, реконструкцијом пута у улицама Вида Њежића, Петог приградског пута и Браће Кукрика, те изградњом канализације у улицама Браће Кукрика, Ада и Вељка Млађеновића, гдје, истиче, септичке јаме представљају велики проблем за локално становништво.

На крају, Шобот је закључио: "Бањалука мора бити град за све нас, а Ада заслужује да буде дио те визије развоја. Побиједиће Ада, побиједиће Бањалука!"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)