Писао партијским колегама

Анчићева порука кружи мрежама: ''Пројектују се кандидати који ће проћи, спутавају се људи који раде''

  • Извор: АТВ
  • 28.09.2024. 18:11

На друштвеним мрежама појавила се порука коју је Љубиша Анчић, који се налази на листи за одборника ПДП-а за Скупштину града Бањалука, а који је данас саопштио да се повлачи из кампање, послао својим партијским колегама.

"Драге колеге, другари и пријатељи, на посљедњем састанку сам изложио разлоге свог незадовољства због правца у којем се одвија кампања. Срцем сам ушао у ово, мислећи да смо тим. Схватио сам да то није тако, пројектују се кандидати који ће проћи, спутавају се људи који раде, разочаран сам. Свим пријатељима које сам стекао кроз заједнички рад, желим срећу и као човјек и као друг стојим на располагању. Са данашњим даном моја кампања престаје. Велики поздрав свима!“, навео је Анчић у поруци која кружи друштвеним мрежама а он ју је послао у Вибер групу својим партијским колегама.

Након поруке коју је послао у групу, Анчић је исту напустио.


Подсјећамо, кандидати на одборничкој листи ПДП-а у Бањалуци Љубиша Анчић и Наташа Мирошљевић Шестић повукли су се са листе и изнијели низ оптужби на рачун Драшка Станивуковића.

Како су нагласили, више није могуће служити грађанима онако како су обећали, јер је Драшко Станивуковић издао све и све подредио себи.

Два кандидата се повукла са листе ПДП-а и тврде: Драшко планира дестабилизацију Српске и хаос

Два кандидата се повукла са листе ПДП-а и тврде: Драшко планира дестабилизацију Српске и хаос


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм