Избори

Андрија Мандић и Нова српска демократија подржали СНСД и лидера Милорада Додика

  • 04.10.2024. 17:21

Подржавам предсједника СНСД-а Милорада Додика, СНСД и све кандидате ове странке за градоначелнике и начелнике, и желим им много успјеха на предстојећим локалним изборима, уз поруку да ће у Новој српској демократији и мени лично увијек имати брата и пријатеља, поручио је у видео-поруци предсједник Нове српске демократије у Црној Гори Андрија Мандић.

- Част ми је и задовољство што имам прилику да вас на овај начин поздравим и пожелим срећу на предстојећим изборима у Републици Српској и ФБиХ. СНСД и Нова српска демократија имају дугу заједничку историју. Обје странке боре се за исти узвишени циљ - право српског народа на бољи живот и свијетлију будућност.

- Ви знате, драга браћо и сестре, да су Срби у Црној Гори прошли кроз многе тешке тренутке и да упркос 30-годишњим притисцима никада нисмо престали да се поносимо српским именом и нашом величанственом историјом, културом и традицијом. У тој борби за нашу слободу, за права нашег народа и наше Српске православне цркве у Црној Гори знали смо да нисмо сами, јер су наша браћа из Републике Српске увијек била уз нас - нагласио је Мандић.

Он је истакао да су очи српског народа у Црној Гори увијек биле загледане пут Херцеговине, Посавине и Крајине, јер је борба за слободу нашег народа преко Дрине била и остала свјетионик за Србе широм свијета.

- Сада смо, као аутентични представници српског народа дио власти у Црној Гори, добили могућност да народну вољу и жељу за што бољим односима Црне Горе и Републике Српске реализујемо са свих нивоа јер управо спајање, а не растављање гарантује мир и стабилност у цијелом региону - рекао је Мандић у поруци подршке СНСД-у и њеном лидеру Милораду Додику на локалним изборима који ће бити одржани у недјељу, 6. октобра.

Он је указао да политика мира, стабилности и просперитета нема алтернативу, те да истински вјерује да ће, управо онако како то чини Нова српска демократија у Црној Гори, СНСД као доминантна политичка организација у Републике Српске бити гарант воље и сигурније будућности за све њене грађане, а и цијелог Балкана.

Пратите нас и путем Вибера