Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Грађани желе да се сваки дио града равномјерно развија

  • Извор: СРНА
  • 23.09.2024. 20:44

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да грађани Бањалуке послије четири године стагнације дају подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Николи Шоботу, јер желе да се сваки дио града развија равномјерно.

Цвијановићева је истакла да грађани желе да се наставе интервенције које су некада започели као СНСД и извршавали обавезе према мјештанима.

"На свим пољима грађани подржавају оно што се зове убједљива побједа СНСД-а", рекла је новинарима Цвијановићева, која је присуствовала предизборним трибинама Градског одбора СНСД-а у Верићима и Поткозарју.

Она је напоменула да се на трибинама могло чути да мјештани не желе да се пројекти покрећу само 30 дана предизборне кампање.

"Грађани траже градоначелника који ће четири године заједно са својим мјештанима развијати свој град и то је Никола Шобот", поручила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да подршка Верића велика, као и да суграђани кажу да остаје проблем водоснабдијевања, санација макадамских путева.

"Завршавање градског водовода према Талићима и Петровићима, расвјета, градско гробље, све су то инфраструктурни проблеми који оптерећују Вериће, али овд‌је смо да причамо о томе и СНСД је овд‌је традиционално јак. Очекујемо значајну подршку, али и да ријешимо све ове проблеме у наредне четири године", нагласио је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера