Странка нуди озбиљне кандидате

Цвијановић: Људи са листе СНСД-а радиће за Бањалуку и Републику Српску

  • 30.09.2024. 20:53

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да та странка на локалне изборе у Бањалуци излази са јаком листом кандидата који ће истовремено радити и за Бањалуку и за Републику Српску.

Цвијановићева је истакла да је у будућности потребно ухватити се у коштац са стварним проблемима у Бањалуци.

"Ово више није никаква игра или играрија. Овдје су озбиљне ствари које захтијева овај град. Да би то град могао да има морате имати озбиљну политику, озбиљну политику има озбиљна партија, озбиљна партија је СНСД", рекла је новинарима Цвијановићева, која је вечерас учествовала на предизборним трибинама СНСД-а у бањалучким насељима Дракулић и Драгочај.

Она је додала да СНСД као озбиљна партија нуди озбиљне кандидате, а да је кандидат те странке за градоначелника Бањалуке Никола Шобот.

Цвијановићева је рекла да СНСД на изборе излази са јаком листом кандидата какву ниједна друга партија не може да понуди у Бањалуци.

"Ја сам поносна на ту листу. То су људи који ће радити за Бањалуку и истовремено радити и за Републику Српску", истакла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот изјавио је да је Драгочај трпио велике проблеме када је ријеч о водоснабдијевању, поручивши да грађани тог насеља требају знати да више никада неће доћи у ситуацију да немају воду током високе љетње температуре.

"Једна једина основна људска порука мора бити да ће грађани Драгочаја имати воду и да се више никада не не смије поновити ситуација коју смо имали", истакао је Шобот. 

Пратите нас и путем Вибера