Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Водити рачуна о локалним заједницама, али истовремено о Српској

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2024. 19:10

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изразила је увјерење да ће грађани у Републици Српској данас бирати оне људе који ће водити рачуна о својим градовима и општинама, али истовремено о Републици Српској, јер је то пресудно.

"Ово је велики дан за Републику Српску, празник демократије. Наши грађани бирају своје представнике у локалним заједницама. Од развоја Републике зависи развој наших општина, али су исто тако наше општине и градови ти који морају показати свој капацитет", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци гдје је гласала.

Да би локалне заједнице показале свој капацитет, важно је да се бирају они људи који ће водити рачуна и о градским и приградским дијеловима локалних заједница, а који никад неће губити из вида шта је то важно за Републику Српску, истакла је Цвијановићева.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.