Предсједник СНСД-а

Додик: Голијан перспектива Хан Пијеска

  • Извор: СРНА
  • 23.09.2024. 19:37

Кандидат СНСД-а за начелника општине Хан Пијесак Вујадин Голијан је перспектива ове општине, рекао је на предизборном скупу предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Додик је рекао да је вечерас дошао да због тога и подржи Голијана и да од овог мјеста направе још уредније и сређеније, наводећи да је Вујадин истурено одјељење Републике Српске.

Он је поручио да ће са одборничком листом СНСД-а и Голијаном испланирати најбоље планове за Хан Пијесак и учинити га да буде на понос свих, прије свега младих људи.

"Мислим да се отвара перспектива због Игришта која су веома атрактивна и због добрих људи овдје“, рекао је Додик.

Додик је рекао да се за четири године овдје ништа није десило, да је оно што је рађено радила Влада Српске, а не општина.

"Општина ништа није радила, само је потрошен буџет. Зато је дошло вријеме да се садашњи начелник промијени и да се изабере Вујадин“, закључио је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да је у Хан Пијеску дошло вријеме да се ова локална заједница врати у породицу СНСД-а, коју је назвао породицом побједника, да би "мјештани имали што боље услове за живот".

"Имали су некада власт СНСД-а, знају како је тада било. Имали су четири године изгубљене, на њима је да одлуче“, рекао је Вишковић.

На скупу је представљен кандидат за начелника и одборничка листа СНСД-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм