Предсједник СНСД-а

Додик: Игор Жунић важан за будућност Дервенте

  • Извор: СРНА
  • 20.09.2024. 20:00

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Дервенти да је кандидат ове странке за градоначелника Игор Жунић важан за будућност овог града и да га на изборима треба подржати заједно са одборничком листом СНСД-а јер су они заинтересовани за даљи напредак Дервенте.

"Програм СНСД-а у Дервенти зове се Игор Жунић са којим блиско сарађујем. Он је важан члан наше партије, али је још важнији човјек Дервенте и њене будућности", поручио је Додик.

Он је истакао да је актуелни градоначелник Милорад Симић дао је печат обнове Дервенте, те да, имајући у виду да Жунић лако отвара сва врата институција Српске, овај град, као и до сада, може да има само предност.

"Заједно са Игором направићемо планове за текућу годину и све године које долазе. Ми можемо да подржимо програме који овдје постоје", рекао је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је Жунић доказао своје способности у Народној скупштини радећи озбиљан политички посао, те да је спреман за нове подвиге и да уради све што је потребно да би Дервента наставила да се развија.

"Дервента је од града који је био порушен постала мјесто које привлачи пословне људе. Са Жунићем ћемо отварати врата новим привредницима. Сигурна сам да је пред Дервентом свијетла будућност која се веже уз име Игора Жунића", рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Дервенте Игор Жунић поручио је да је сигуран да Дервенти слиједи још један период интензивног развоја и да овај град поштује све оно што су институције Српске урадиле за њега.

"Сигуран сам да ће у наредних десет година ово бити још већи, љепши и богатији град. Желим да са руководством СНСД-а дијелим ту будућност коју ћемо заједно градити", рекао је Жунић.

Он је истакао да је његов сан да ради на развоју Дервенте и за сваког њеног грађанина.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Давор Симић рекао је да Дервента наставља сигурним путем и пред њом је свијетла будућност.

"Жунић ће бити мотор развоја цијеле регије коју, осим Дервенте, чине Модрича, Брод и Вукосавље, и позиционираће Дервенту као регионални центар, што она и јесте", рекао је Симић.

Пратите нас и путем Вибера