Предсједник СНСД-а

Додик: Јединство српских партија у Сребреници гарантује побједу Милоша Вучића

  • Извор: СРНА
  • 23.09.2024. 18:48

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је данас да је важно да је у Сребреници постигнуто јединство српских политичких партија о заједничком кандидату за начелника општине Милоша Вучића и да та подршка гарантује његову изборну побједу.

Додик је на предизборној трибини у Сребреници истакао да је српско јединство најважније и да се мора бити патриота, јер без тога нема слободе српском народу и Републике Српске.

Он је рекао да вјерује у побједу Вучића и одборничке листе СНСД-а, која ће бити дио скупштинске већине и омогућити реализацију пројеката у Сребреници за које ће Влада Републике Српске обезбиједити више од 10 милиона КМ.

Дајући пуну подршку Вучићу, Додик је рекао да се залаже за мир и да ће Срби живјети овдје заједно са Бошњацима ако су за мир, јер Срби нису против њих ако не раде против Републике Српске.

Он је рекао да је Република Српска изложена сталним притисцима, а да неке западне силе желе да Сребреницу окаљају до бесмисла не постављајући питање зашто не одговарају и Бошњаци који починили злочине над Србима, а не само Срби, јер су злочини били на обје стране.

Грађане је позвао да изађу на изборе и дају глас заједничком српском кандидату за начелника Сребренице Милошу Вучићу и листи СНСД-а, нагласивши да подршка грађана на изборима и њему даје снагу да се бори за очување Републике Српске и њене имовине.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић захвалио је на саборности српских странака око приједлога заједничког кандидата за начелника општине Сребреница коју сматра да синонимом опстанка и битисања Срба.

Обећао је подршку Вучићу, чија ће побједа, како је рекао, омогућити изградњу савременог рехабилитационог центра у Сребреници за средње Подриње.

Љекар из Србије Даница Грујичић подржала је данас изградњу рехабилитационог центра у Сребреници, те оцијенила да то треба да буде пројекат прекограничне сарадње који треба да буде финансиран из више извора.

Кандидат за начелника Сребренице Милош Вучић позвао је грађане да изађу на изборе и дају подршку њему и листи СНСД-а.

Најавио је да, ако буде изабран за начелник, предстоје бројни пројекти које намјерава реализовати уз подршку скупштинске већине и руководства Републике Српске, али и Србије.

На трибини је представљена кандидатска листа за Скупштину општине Сребреница чији је носилац предсједник Општинског одбора СНСД-а Радомир Павловић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм