Бањалука

Додик: На Лаушу ће бити изграђен вртић за 500 дјеце

  • Извор: СРНА
  • 03.10.2024. 22:27

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је Срни да ће у бањалучком насељу Лауш бити изграђен вртић за 500 дјеце, те истакао да у овом насељу док је СНСД држао власт у граду изграђено много тога, а у протекле четири године готово ништа.

Додик је, након предизборне трибине СНСД-а на Лаушу, рекао да ће то бити један од пет вртића који ће бити изграђени у Бањалуци.

Он је навео да ће 1. јануара идуће године новац за изградњу вртића бити на рачуну, тако да се томе може одмах приступити.

"Дјеца са Лауша, њих 500 која сада чекају на смјештај у вртиће, биће смјештена у вртић у наредних годину и по до двије, колико је потребно за његову изградњу", рекао је Додик.

Он је истакао да је вечерашња трибина на Лаушу доказала да ће кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот побиједити на локалним изборима у Бањалуци, те да је СНСД вратио повјерење народа.

"Период када је СНСД држао власт у граду овдје је изграђено много објеката, а сада у задње четири године готово ништа", рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да је Бањалуку потребно вратити на пут развоја.

"Као и у свим осталим мјесним заједницама и на Лаушу је у протекле четири године све стало. Чврстог смо опредјељења да наставимо да градимо, стварамо, отварамо нове вртиће, школе и вратимо Бањалуку на пут развоја и просперитета", истакао је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера