Предсједник СНСД-а

Додик: Очекујем велику изборну побједу у Трнову

  • Извор: СРНА
  • 25.09.2024. 17:57

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да очекује велику изборну побједу у Трнову и да ће ова странка имати надполовичну већину у Скупштини општине.

Додик је током посјете просторијама СНСД-а у Трнову и састанка са кандидатима за начелника Мирославом Бјелицом и за одборнике обећао подршку, те навео како ће бити рађен пут према Јахорини, што сматра да није једноставан пројекат, али су створени услови за његову реализацију.

Додик: Гаговић са својим тимом успио да врати живот у Трново

Додик: Гаговић са својим тимом успио да врати живот у Трново

Он је истакао да су добри приходи који су остварени на Јахорини, омогућили да се остваре добри резултати и у Трнову, у којем скоро нема незапослених и гд‌је је много проблема ријешено.

"Будући начелник и ви ћете имати нашу подршку. Ми у СНСД-у настојимо да уведемо што више младих људи у општинама. У цијелој Републици Српској добро стојимо и имаћемо брилијантну побједу. Показали смо да људи имају разумијевања за нашу политику", нагласио је је Додик.

Додик је рекао да је СНСД опстао јер није одустао од своје политике, нагласиши да не зна шта би се могло десити, а да не побиједе у Бањалуци.

"За побједу нашег кандидата за градоначелника Бањалуке потребно је 43.000 гласова, а ми сада имамо 42.000 сигурних гласова", указао је предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Организациони секретар СНСД-а Игор Додик је истакао да је Изборни штаб ове странке себи задао за циљ да побиједи у 70 одсто општина, те да сматра да ће то бити и постигнуто.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево Љубиша Ћосић сматра да је Трново међу најхомогенијим организацијама, те да је битно да СНСД има седам одборника у Скупштини општине из које се делегирају и три за градску Скупштину.

Ћосић је изразио наду да ће сви одборници из Трнова у Скупштини града поново бити из СНСД-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)