Предсједник СНСД-а

Додик: Планирана реализација многих пројеката у Калиновику

  • Извор: СРНА
  • 18.09.2024. 18:43

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас на трибини у Калиновику да је дошао да подржи кандидата СНСД-а за начелника Радомира Сладоју, јер је заједно са њим планирана реализација многих пројеката.

Додик је истакао да је оптимизам у Калиновику увијек видљив и да ће подршка овој локалној заједници бити неупитна.

Лидер СНСД-а је рекао да је Сладоје поуздан човјек, вриједан и да општина на чијем је челу више година заједном са Владом Републике Српске може ићи напријед.

"Хоћемо да наставимо пројекте и наставићемо само оно што Сладоје каже, односно што ви кажете преко њега", поручио је Додик.

Он је нагласио да је Калиновик изузетно важан за Републику Српску, посебно због хидроелектране.

"Када отворимо брану, овдје ће бити нова димензија живота. Прићићемо свакоме од вас, да помогнемо колико год можемо", рекао је Додик.

Он је изразио увјерење да ће СНСД побиједити у 70 одсто општина и градова.

Говорећи о опозиционим партијама, Додик је навео да им умјесто слогана "Воља народа" боље пристаје "Невоља народа", те да данашњи СДС није СДС Радована Караџића.

"Многи не желе Србе на овим просторима, али ми се не дамо", рекао је Додик и додао да је једини пут којим се иде пут успјеха Српске.

Додик је истакао да Република Српска нема никакве користи од БиХ и да нема намјеру да се стопи са БиХ.

"Морамо наставити да се боримо да сачувамо наш идентитет. Држава се мора градити, ми то радимо и интензивно радимо на многим питањима са другим земљама", рекао је Додик и додао да ће се у скорије вријеме поново састати са предсједником Русије Владимиром Путином.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да ће се сложно радити на улагањима и да је неупитна подршка институција Српске Калиновику.

"Начелник Сладоје је све радио онако како смо се договарали. Радићемо и даље заједно на добробит вас који овдје живите", рекао је Вишковић окупљеним у препуној сали Дома културе.

Вишковић је замолио окупљени народ да не дозволи да ико, 32 године након рата, растури Републику Српску.

Он је подсјетио да СНСД има начелнике у 44 општине, а када се рачунају заједнички начелници са коалционим партнерима онда у 47 општина.

Кандидат СНСД-а на начелника Калиновика Радомир Сладоје рекао је да очекује побједу на предстојећим изборима, као и у претходна три изборна циклуса.

"Мислим да сам добро радио, да сам добро располагао буџетом и тако ћу и наставити", рекао је Сладоје.

Он је додао да је подршка Владе Републике Српске све претходне године била неупитна, те да не сумња да ће тако бити и у наредном периоду.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину општине Калиновик Жељко Елез захвалио је суграђанима и изразио увјерење да ће ова партија побиједити на предстојећим изборима.

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Ненад Лаловић рекао је да се кампања СНСД-а састоји у представљању пројеката који су урађени у протеклом периоду и да дјела најбоље говоре.

Он је рекао да је програм опозиције мржња према предсједнику Републике Српке, али да народ зна препознати праве ствари.

"Ми смо окренути круцијалним интересима нашег народа. Не дамо своје, остајемо сложни", рекао је Лаловић и позвао становнике Калиновика да 6. октобра дају подршку Сладоју.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.