Предсједник

Додик: СНСД има тим за побједу и будућност Градишке

  • 21.09.2024. 09:17

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је на предизборном скупу у Новој Тополи да СНСД и на овим локалним изборима има тим за побједу и будућност Градишке.

Додик је рекао да поново очекује снажну подршку грађана, те да СНСД тимски ради за кандидата за градоначелника Градишке Зорана Аџића и листу од 35 кандидата за одборнике у Скупштини града, коју предводи Рената Обрадовић Поповић.

Он је на синоћњем скупу нагласио да су кандидати СНСД-а остварене и друштвено препознатљиве особе и најбољи избор за Градишку, те је увјерен у њихову побједу.

Он је додао да ће, као и до сада, подржати изградњу трга у Новој Тополи и друге пројекте у Градишци.

"У неколико претходних година у Градишку је уложено око 200 милиона КМ. Подржаваћемо и даље пројекте у Новој Тополи и другим мјестима, свуда гдје то одлучи овај тим. Оно што одлучи Градски одбор СНСД-а то је наш план, а то је сигурно план за будућност Градишке", закључио је Додик.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић истакао је да се СНСД разликује од других странака, јер су спремни да разговарају са својим грађанима, препознају њихове потребе, уврштавају то у буџете и реализују кроз пројекте.

"Идемо и даље да градимо Лијевче поље, Градишку и Републику Српску", поручио је Аџић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Градишка Рената Обрадовић Поповић позвала је грађане да поново бирају СНСД и Зорана Аџића.

"СНСД је најснажнија и најодговорнија партија у Градишци и Републици Српској, а овај величанствени скуп у Новој Тополи показује да поново побјеђујемо 6. октобра", поручила је Поповићева.

На предизборном скупу у Новој Тополи мјештанима су се обратили и кандидати СНСД-а за одборнике из ове мјесне заједнице, Ненад Адамовић и Стана Балабан, а представљени су и остали кандидати на одборничкој листи ове партије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм