Предсједник СНСД-а

Додик: СНСД у Прњавору оставио печат развоја и изградње, подршка Томашу

  • Извор: СРНА
  • 28.09.2024. 19:03

Савез независних социјалдемократа (СНСД) у Прњавору је побједничка партија која је иза себе оставила све печате изградње града, изградила ауто-пут и нема ниједног стратешког проблема да није ријешен, рекао је предсједник СНСД-а Милорад Додик на централном предизборном скупу у Прњавору на којем је подржао Дарка Томаша за градоначелника с циљем даљег развоја.

"Дошао сам да подржим Дарка Томаша за градоначелника да бисмо наставили да даље градимо и рјешавамо оно што је преостало и одборничку листу СНСД-а како бисмо имали довољну већину да можемо радити смирено, стабилно, а не да имамо неке који стално спекулишу и праве ријалити од Скупштине", рекао је Додик новинарима.

Он је нагласио да су срећне само оне општине и градови који имају стабилну скупштинску већину којој припада и градоначелник, односно начелник.

Предсједник Српске обишао вишечлану породицу Партало

Предсједник Српске обишао вишечлану породицу Партало

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је сигурна у побједу Дарка Томаша као кандидата за градоначелника и истакла да је поносна на све што је урађено у Прњавору.

Она је оцијенила да је СНСД у Прњавору најјача и најорганизованија партија која је у овом граду ријешила бројна питања која су мучила становнике због чега сигурно заслужују још један мандат.

"Желимо да покажемо народу да када локални органи раде заједно са републичким сваки проблем се може ријешити и заобићи све препреке. Поносна сам на све што смо успјели урадити у Прњавору, ово је дефинитивно резултат нашег заједничког рада, сигурна сам да ће то грађани препознати", рекла је Цвијановићева новинарима.

Додик: Велика подршка грађана Слатине политикама СНСД-а

Додик: Велика подршка грађана Слатине политикама СНСД-а

Кандидат СНСД-а за градоначелника Прњавора Дарко Томаш рекао је да је Прњавор у посљедњих осам година мјесто које је од мале варошице постало град захваљујући људима који су водили политике СНСД-а уз помоћ републичких власти.

"Са поносом можемо поново изаћи пред грађане, а ја лично затражити подршку за четврти мандат и да заједно наставимо градити нашу локалну заједницу", истакао је Томаш.

Носилац листе СНСД-а за одборнике у Скупштини града Жељко Симић нагласио је да је политика СНСД-а у Прњавору политика континуитета.

Додик: Гдје је СНСД на власти, ту су ријешени сви капитални изазови

Додик: Гдје је СНСД на власти, ту су ријешени сви капитални изазови

"Убијеђен сам у побједу Дарка Томаша и СНСД-ове одборничке листе. За нас је ово само мали предах док се заврши предизборна кампања, а већ од 7. октобра настављамо са развојним програмом", рекао је Симић.

На вечерашњем централном скупу у сали Основне школе "Никола Тесла" у Прњавору, којој су присуствовали највиши функционери партије, коалициони партнери СНСД-а у Прњавору, бројни симпатизери и грађани, представљена су 32 кандидата на одборничкој листи за Скупштину града.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм