Фоча

Додик: Уводимо младе у структуре одлучивања широм Српске

  • Извор: СРНА
  • 18.09.2024. 22:01

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас да је Фоча град за који је СНСД имао стратегију да у њему задржи високошколске установе - Медицински и Богословски факултет, који генеришу окупљање многих важних функција.

Додик је рекао на трибини у Фочи да без локалне власти то не би могли остварити, те да је континуитет власти предвођене СНСД-ом много важан за ову општину.

Указујући на младе руководеће кадрове СНСД-а у Фочи, Додик је истакао да ова странка има ту моћ да се трансформише без унутрашњих цијепања и подјела, да уводи младе, нове људе у структуру одлучивања, не само у Фочи, већ широм Републике Српске.

"Имамо доста програма у вези са Националним парком, путем, већ смо кренули са реконструкцијом. Ужурбано се рјешавају проблеми у вези са путем Фоча-Шћепан Поље, али једнако и за крак према Тјентишту који треба да деблокира тако уску комуникацију", рекао је Додик.

Он је навео да ће на изборима побиједити кандидат СНСД-а за начелника Фоче Милан Вукадиновић, као и одборничка листа ове странке коју предводи Ненад Лаловић.

Кандидат за начелника и актуелни начелник Фоче Милан Вукадиновић рекао је да ће ова странка остварити убједљиву изборну побједу и у трци за начелника и за Скупштину општине.

"Са коалицијом ћу направити убједљиву већину да бисмо могли да проводимо све оне пројекте које смо започели, да почнемо нове пројекте, да ријешимо инфраструктуру, прије свега путне комуникације, да наш туризам и генерално привредни развој општине убрзамо и ставимо на прави колосијек какав Фоча и заслужује", рекао је Вукадиновић.

Он је додао да ће се борити да Фоча добије статус града и да буде центар регије, јер јој то, како је истакао у сваком смислу припада.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину општине Фоча Ненад Лаловић истакао је да ће током кампање грађане подсјетити шта је све урађено у претходном периоду и које развојне пројекте планирају у наредном мандату.

"Глас за СНСД је глас за Фочу која ће бити град просперитета у коју ће људи долазити да живе", рекао је Лаловић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.