Никола Шобот

Шобот: Од 7. октобра у Бањалуци неће бити мјеста ни за ''Трећине'' ни за ''Ћурле''

  • Извор: РТРС
  • 25.09.2024. 22:46

Свако ко није радио у интересу народа и ко је склон било каквом виду мешетарења, неће бити никад близу мене и позивам надлежне да се тиме баве. Од 7. октобра у Бањалуци неће бити мјеста ни за "Трећине" ни за "Ћурле", рекао је кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот.

- Мислим да је људима свега тога преко главе. Морамо се окренути другим стварима, позабавити се градом, али и самим собом - рекао је Шобот.

Он је истакао да би побједа на изборима била прилика да уради нешто добро за град у којем је одрастао.

- То је прилика да покажем да сам препознат кроз свој рад од највеће странке, жеља да будем примјер својој дјеци, да покажем систем вриједности који заступам, да заступам струку, образовање, рад и породичне вриједности - рекао је Шобот.

Шобот: УКЦ Српске доживио експанзију; Потврда и отварање Клинике за кардиохирургију

Шобот: УКЦ Српске доживио експанзију; Потврда и отварање Клинике за кардиохирургију

Он је поручио да ће, уколико постане градоначелник, око себе окупити тим стручних и образованих људи са искуством, а да је његова обавеза да им пробуди вољу и мотив да дају максимум за Бањалуку.

- Ово за мене није политичка борба, већ друштвено одговорна борба и гарантујем вам да ће то да буде тим стручних, образованих и посвећених људи, јер ја без њих нисам ништа - нагласио је Шобот.

Он је додао да нема обавезу према било коме, осим да ради честито, поштено, најбоље што може и у служби грађана.

- Град Бањалука ће бити у функцији грађана, не појединца или било кога. То је основни приоритет, поред мене ће бити сви који хоће тако да раде. Оног момента кад процијеним да тај посао не радим како треба, ја нећу бити на том мјесту, то ће бити моја одлука. Ја сам у ово унио све што сам радио у животу. Проћи ће и кампања и мандат, а ја остајем у овом граду и не мислим да се скривам, јер желим да живим овдје и да моја дјеца живе у овом граду - истакао је Шобот.

Он је рекао да га је професија љекара научила да нема лагања, да иза њега стоје његови резултати и да грађани могу да му вјерују.

Шобот је рекао да му у садашњем руковођењу градом смета однос према струци, раду, знању и звању, до тога да дјеца немају мјеста у вртићима, да нема нових школа, да постоје саобраћајне гужве, да нема нових улица, круцијалних пројеката и ниједног новог радног мјеста, односно то што је, како каже, Бањалука стала.

- Јако много посла ме очекује. Морамо престати да причамо о води и асфалту, то мора бити ријешено. Морамо отварати нова радна мјеста и зауставити одлазак младих из Бањалуке. Нисам овдје да бих циркуским представама привукао пажњу на себе, већ радом, систематичношћу и одговорношћу - поручио је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм